ENERGI KORT
1 stk. Kr. 120.-
5-10 stykker Kr. 110.-
Porto: Kr. 29.-

ENERGI KORT m. snor
1 stk. 125. Kr.
5-10 stk.Kr. 110.-
Porto: kr. 29.-

Ved ordrer og forespørgsler send en mail til olevildmand123@gmail.com

THZ – Terahertz ENERGI KORT

Hvad er Terahertz frekvens ENERGI KORT?

En Terahertz frekvens chip er med quantum technologi implanteret i ENERGI KORTET. Dermed giver det en kraftig beskyttende effekt for både mennesker og dyr. Det kan producere højfrekvent resonans i samspil med menneskets krop, koordinere balance i kroppen, fremskynde blodcirkulation og forbedre mikrocirkulationen i kroppen.

* Vær l i d t mere kærlig overfor dig selv og dine nærmeste.

Mere Energi • Bedre helbred • Mindre fravær

ENERGI KORT udsender sunde og gavnlige frekvenser der trænger ind i huden og cellerne i kroppen samt beriger blodets iltning og cirkulation. Det hjælper med menneskets helbreds- og healingsproces ved at genoprette kroppens naturlige energi omdannelse og generelle balance.

Opbevaring af ENERGI KORTET: Hav det altid tæt på din krop. Det kan være i lommen, i tasken eller endda i dine strømper. Om natten kan du have det under hovedpuden eller lagnet. For at gøre det nemt for dig kan du have et ENERGI KORT til brug på jobbet og et til brug derhjemme.

VAND med helbredende detox virkning: Therahertz ENERGI KORTET kan gøre din hverdag lidt sundere og vandet du drikker mere udrensende. Stil flere gange om dagen et glas vand ovenpå kortet: Et lille glas vand i 2 minutter eller et større glas vand i 4 minutter.

VIGTIG info om Micro cirkulation

Mikrocirkulation er blodomløbet i de allermindste blodkar, som er indlejret i organvævene. Det har afgørende betydning for menneskets sundhed og kroppens funktion.

Mikrocirkulationen er en del af blodkredsløbet, der er ansvarligt for at levere ilt og næringsstoffer til kroppens celler samt fjerne affaldsstoffer og kuldioxid fra kroppen. Det er også her, hvor blodet tæt på cellerne udveksler gasser og næringsstoffer. Men hvad er mikrocirkulationen egentlig? Det er de mindste blodkar i kroppen, nemlig arterioler, kapillærer og venuler, der er så små, at de kun kan ses under et mikroskop.

Dit ENERGI KORT: Opbevares bedst og mest effektivt tæt på kroppen. Det kan være i lommer, tasker og endda i sokker. Hav gerne kortet under hovedpuden/lagen. Børn på 7 år og ældre kan også glæde af et kort i lommen. Hav eventuelt et ekstra kort til brug derhjemme til at skabe vitaliseret vand og en healing virkning om aftenen/natten.

Ved ordrer og forespørgsler send en mail til olevildmand123@gmail.com